Onvergetelijke trouwdag

Onvergetelijke trouwdag

Als je in het huwelijksbootje stapt, is dit voor altijd. Voor eeuwig verbonden door de liefde. In goede en slechte tijden.

Tot de dood ons scheidt. Deze belofte maakten Jeroen en Hillyanne elkaar in april 2017. In de wetenschap dat haar aanstaande man getroffen was door een hersentumor, moest deze dag er helemaal één worden om nooit te vergeten. Hillyanne benaderde ons dan ook met een bijzondere wens voor haar Jeroen: “Mannen, willen jullie helpen om onze bruiloft onvergetelijk te maken en zorgen dat Joost van Bellen – de favoriete dj van mijn grote liefde – komt draaien? Ik wil hem hier heel graag mee verrassen, maar weet niet hoe…”

Uit de vele inzendingen heeft Tafelronde Harderwijk met Durf te Dromen deze wens met beide handen aangepakt. Dit moest én zou lukken. Wat Hillyanne niet wist, is dat haar wens uiteindelijk ook voor haarzelf een grote verrassing zou worden. Want enkele weken voor de bruiloft kreeg zij een telefoontje dat Joost helaas niet beschikbaar was. Toen het trouwfeest in volle gang was, nam de voorzitter van Tafelronde Harderwijk, Dennis Niemel het woord. Het feest werd grootser dan groots, want daar was dan toch dé favoriete deejay van Jeroen. Als bezegeling van hun liefde en een onvergetelijke herinnering voor Hillyanne, hun familie en vrienden.

Hillyanne: “Het was een fantastische bruiloft met een knaller van een feest. Bedankt voor het nóg geweldiger maken van deze bijzondere dag. Jeroen is op 17 mei 2019 overleden aan de gevolgen van kanker. Maar de herinneringen blijven voor altijd. Dit feest hoort daarbij. Jeroen zit voor altijd in onze harten. Hij heeft meer dan genoten van dit prachtige feest.”