Snoezelaquarium voor Careander

Snoezelaquarium voor Careander

Na de succesvolle editie van de kerstbomenactie 2019 heeft Durf te Dromen in 2020 opnieuw een tweetal ´wenskerstbomen´ geplaatst. Dit keer bij twee locaties van Careander in Harderwijk.

Namelijk de woongroep aan de Anne Franklaan en op locatie De Wissel. De Wissel is een sociale werkplaats voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien. Vanuit beide locaties zijn er ontzettend veel mooie, grappige en bijzondere dromen in de wensboom gehangen. 

Voor de woongroep hebben we een aantal artikelen aangeschaft om waarmee ze hun snoezelruimte kunnen ´pimpen´. Met name het prachtige ´snoezelaquarium´ werd vol enthousiasme. Daarnaast kregen ze een aantal mooie spellen die ze gezamenlijk kunnen spelen. Het overhandigen van deze cadeaus was voor iedereen een prachtig moment. Mooi om te zien  hoe de dankbaarheid van hun gezichten straalde!  

Voor de locatie van de Wissel was het overhandigen echt een feest. Op een zonovergoten middag hebben we medewerkers en begeleiders verrast met een heuse karaokeset. Hiermee konden ze niet alleen op deze middag van links naar rechts dansen maar wordt de wekelijkse vrijdagmiddagafsluiting een grote fuif! Daarnaast hebben we een mooie boom laten plaatsen op het binnenterrein van De Wissel, zodat de mensen voortaan onder het groen in de schaduw van hun pauze kunnen genieten.   

We wensen de bewoners, medewerkers en begeleiders van Careander veel goeds en plezier van onze giften!