Droomverhalen

Willeke Alberti beroert bewoners Sonnevanck Harderwijk met ouderwetse knalfuif

(meer…)

Droom komt uit voor Liam dankzij Tafelronde Harderwijk: oog in oog met ijsbeer.

(meer…)

Een driewielfiets om zich buiten te kunnen ontspannen… Een droom die uitkomt voor Mohammed dankzij zijn voormalig begeleider Cora en Tafelronde Harderwijk.

(meer…)

Corrie woont al langere tijd op Sonnevanck in Harderwijk en is halfzijdig verlamd. Ze zit daarom in een rolstoel. Haar zussen nemen haar zo twee keer per week even mee naar de stad of familieboeken. Helaas zijn verre ritjes of met de hele familie lastig te organiseren.

(meer…)

Na de succesvolle editie van de kerstbomenactie 2019 heeft Durf te Dromen in 2020 opnieuw een tweetal ´wenskerstbomen´ geplaatst. Dit keer bij twee locaties van Careander in Harderwijk.

(meer…)

De vraag om wensen in de wensboom van de Leonardoschool in Harderwijk te hangen was niet aan dovemans oren gericht.

(meer…)

Als je in het huwelijksbootje stapt, is dit voor altijd. Voor eeuwig verbonden door de liefde. In goede en slechte tijden.

(meer…)

Om zorgmedewerkers in Harderwijk en omstreken te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis kwamen Tafelronde Harderwijk en Restaurant CAERT met een smakelijk initiatief.

(meer…)

In aanloop naar de kerstdagen van 2019 heeft Stichting Durf te Dromen in vier Harderwijkse basisscholen kerstbomen opgetuigd.

(meer…)

Wensen en dromen zijn er in vele maten, groot en klein. De verloskundigenpraktijk in Harderwijk had een droom voor kleine pasgeboren Harderwijkers die later groot mogen dromen.

(meer…)

10/11